Rólunk

___
RÓLUNK
Legyen Neked is ragyogó hollywoodi mosolyod a díjnyertes
Beverly Hills Formula termékekkel!
A márkát 1992-ben Írországban alapították meg, és gyorsan népszerű lett az innovatív és biztonságos otthoni fogfehérítést alkalmazó vásárlók körében. Mivel egyre nagyobb kereslet mutatkozik a biztonságos, de ugyanakkor hatékony otthon elvégzett fogfehérítésre, a Beverly Hills Formula termékek ezen növekvő igény kiszolgálására lettek kifejlesztve. Az otthoni fogfehérítési termékek nagyon károsak a fogakra és ínyre nézve, ezért a márkának megoldást kellett találnia erre a problémára. Biztonságos, hatékony és pénztárcabarát. A Beverly Hills Formula termékek garantált eredményt nyújtanak már az első használat után. Óvják a fogzománcot és eltávolítják a fogak felszínén található lepedékek 90%-át.
A Perfect White termékcsalád 2018 őszén került hazai bevezetésre. A Perfect White Black fogfehérítő fogkrém aktív szenet tartalmaz, amely klinikailag bizonyítottan az egyik leghatékonyabb fogfehérítő összetevő napjainkban. A termék fehéríti a fogakat, eltávolítja a felszíni és mély lepedékeket, és elpusztítja a kellemetlen szájszagot okozó baktériumokat. A Perfect White Black szájvíz és a Perfect White Black Sensitive fogfehérítő fogkrém hydroxyapatite összetevőt tartalmaz, amely visszaállítja a fogzománc ásványi anyag tartalmát. A Perfect White Black Sensitive alaposan tisztít és fehérít, miközben óvja az érzékeny fogakat. A Perfect White Gold fogkrém igazi arany részecskéket tartalmaz. Az arany híres antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól. Ezt kombinálva a Beverly Hills Formula fogzománc védő, fehérítő erejével alkottuk meg az egyik legnépszerűbb fogkrémünket.
Beverly Hills Formula Perfect White Black
Beverly Hills Formula
A márka folyamatosan azon dolgozik, hogy a piacon egyre újabb és innovatívabb terméket fejlesszen ki.
A Perfect White Optic Blue az innovatív Blue Filter technológia segítségével már az első használat után látható az eredmény – ragyogóan fehér fogak. A Blue Filter technológia egy speciális fényvisszaverő réteget hoz létre a fogak felszínén, amely minden használat után optikailag fehérebb mosolyt eredményez. A fogkrémben található továbbfejlesztett Hydrated silicas és Pyrophosphates összetevők hatékonyan távolítják el a lepedéket, a 1400 ppmF egységnyi Sodium Fluoride pedig védi a fogzománcot, erősebb és egészségesebb fogakat biztosítva.
Mire vársz hát? A fehérebb és ragyogóbb mosoly csak rád vár!
___
Kapcsolat
Target Sales Group Kft.
2120 Dunakeszi Fő út 16-18.