Perfect White termékcsalád

Perfect White Optic Blue


A Beverly Hills Formula Optic Blue fogfehérítő fogkrém az innovatív Blue Filter technológiának köszönhetően világosabb és fehérebb fogakat nyújt számodra. A Blue Filter technológia fogmosás közben egy speciális fényvisszatükröző réteget hoz létre a fogakon, amely minden használat után optikailag fehérebb fogakat eredményez. A hatás már az első fogmosás után látható. A fogkrémben található továbbfejlesztett Hydrated silicas és Pyrophosphates összetevők hatékonyan távolítják el a lepedéket, a 1400 ppmF egységnyi Sodium Fluoride pedig védi a fogzománcot, erősebb és egészségesebb fogakat biztosítva.
Beverly Hills Formula Optic Blue
Perfect White Black fogkrém
Perfect White Black


A fogkrémben található aktív szén összetevő elpusztítja a rossz lehelletet okozó baktériumokat, és megszünteti a kellemetlen szájszagot. A szén segít eltávolítani az ételek és italok okozta lepedéket, és csúcsminőségű fehérítő hatást garantál a zománc károsítása nélkül.
Perfect White Gold


Ez a fogkrém igazi arany részecskéket tartalmaz! Az arany antibakteriális, gyulladáscsökkentő és vérnyomás szabályozó tulajdonságainak köszönhetően a Perfect White Gold fogkrém számos pozitív hatással bír. Megakadályozza a lepedék kialakulását, elpusztítja a kellemetlen szájszagot okozó baktériumokat, friss leheletet biztosít, miközben segít fehéren tartani a fogakat.
Perfect White Gold fogkrém
Perfect White Sensitive
Perfect White Black Sensitive


Kifejezetten érzékeny fogakra kifejlesztett fogfehérítő fogkrém aktív szénnel. Hatékonyan távolítja el a lepedéket, védi a fogzománcot, miközben fehéríti a fogakat.
Perfect White Black szájvíz


A fogfehérítő fogkrémek termékcsaládját kiegészítve terveztük meg a Perfect White Black szájvizet. A termék kifejezetten a kellemetlen szájszag ellen lett kifejlesztve. Az aktív szén tartalmának köszönhetően elpusztítja a szájszagot okozó baktériumokat és hosszantartó friss lehelletet biztosít. A Pyrophosphates összetevő pedig segít eltávolítani a lepedéket és megakadályozza annak kialakulását.
Perfect White Black szájvíz
Beverly Hills Formula aktív szén 6008 fogkefe
Perfect White Black fogkefe 6008


Aktív szénnel átitatott 6008 sörtét tartalmazó fogkefe. Az aktív szén megakadályozza a kellemetlen szájszag kialakulását, a puha, rendkívül sűrűn elhelyezkedő sörték pedig tisztítják a fogakat anélkül, hogy felsértenék az ínyt. A sörték sűrűségének köszönhetően egyetlen mozdulattal több lepedék távolítható el a fogak felszínéről. Svájci, prémium minőségű fogkefe, mindennapi használatra.
___
Kapcsolat
Target Sales Group Kft.
2120 Dunakeszi Fő út 16-18.